Su Sebili Fiyatları ve Modelleri

26 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Awox Synka SS400 2 Musluk Sıcak Soğuk Su Sebili

    Awox Synka SS400 2 Musluk Sıcak Soğuk Su Sebili

    2.811 TL
  • Çok Satanlar
    Awox Snow SS700 Sıcak - Soğuk Su Sebili
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Awox Snow SS700 Sıcak - Soğuk Su Sebili

    2.945 TL
  • Çok Satanlar
    Siemens DW15701 Soğuk Ilık Alttan Damacanalı Gri Su Sebili
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Siemens DW15701 Soğuk Ilık Alttan Damacanalı Gri Su Sebili

    13.999 TL
  • Awox Rosso Pure SS 505 Üstten Tuşlu Arıtmalı Su Sebili

    Awox Rosso Pure SS 505 Üstten Tuşlu Arıtmalı Su Sebili

    5.995 TL
  • Siemens DW15702 Su Sebili

    Siemens DW15702 Su Sebili

    15.694,34 TL
  • Çok Satanlar
    Awox Rosso SS500 Sıcak-Soğuk Su Sebili

    Awox Rosso SS500 Sıcak-Soğuk Su Sebili

    2.999 TL
  • Arçelik 1151 GD Gizli Damacanalı Beyaz Su Sebili

    Arçelik 1151 GD Gizli Damacanalı Beyaz Su Sebili

    11.599 TL
  • Awox Tron 3 Musluklu Sıcak-Soğuk Çelik Kazanlı Su Sebili

    Awox Tron 3 Musluklu Sıcak-Soğuk Çelik Kazanlı Su Sebili

    3.350 TL
  • Bosch RDW1276 Beyaz/Graphit Üstten Yüklemeli İki Musluklu Su Sebili
    4.5 (2 Değerlendirme)

    Bosch RDW1276 Beyaz/Graphit Üstten Yüklemeli İki Musluklu Su Sebili

    8.999 TL
  • Siemens WB13CPB0N Gizli Damacanalı Inox Su Sebili

    Siemens WB13CPB0N Gizli Damacanalı Inox Su Sebili

    27.999 TL
  • Çok Satanlar
    Siemens DW15703 Gizli Damacanalı Gri Su Sebili
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Siemens DW15703 Gizli Damacanalı Gri Su Sebili

    13.999 TL
  • Vestel SP 121 Üstten Damacanalı Su Sebili

    Vestel SP 121 Üstten Damacanalı Su Sebili

    8.999 TL
  • Awox Snow Pure SS783 Sıcak Soğuk Arıtmalı Su Sebili

    Awox Snow Pure SS783 Sıcak Soğuk Arıtmalı Su Sebili

    4.499 TL
  • Çok Satanlar
    Profilo SS1161 Gizli Damacanalı Su Sebili

    Profilo SS1161 Gizli Damacanalı Su Sebili

    9.999 TL
  • Siemens DW15704 Gizli Damacanalı Beyaz Su Sebili

    Siemens DW15704 Gizli Damacanalı Beyaz Su Sebili

    18.999 TL
  • Altus AL-1127 Sıcak - Soğuk Su Sebi̇li̇

    Altus AL-1127 Sıcak - Soğuk Su Sebi̇li̇

    %9
    5.499 TL
    4.999 TL
  • Profilo SBC02AB0N Ilık-Soğuk Gizli Damacanalı Su Sebili

    Profilo SBC02AB0N Ilık-Soğuk Gizli Damacanalı Su Sebili

    13.999 TL
  • Silver Crest SP-18 1200 mAh Katlanabilir Mini Su Pompası

    Silver Crest SP-18 1200 mAh Katlanabilir Mini Su Pompası

    449 TL
  • Vestel SP 110 Su Sebili

    Vestel SP 110 Su Sebili

    17.999 TL
  • Altus AL 1128 Soğuk - Ilık Su Sebili

    Altus AL 1128 Soğuk - Ilık Su Sebili

    6.200 TL
26 üründen  ürün görüntülediniz

Su sebili, içme suyu temin etmek ve su tüketimini kolaylaştırmak için tasarlanmış cihazdır. Kullanım alanları oldukça geniştir; evlerde, ofislerde, okullarda, spor salonlarında, kamu alanlarında kısacası su tüketme ihtiyacının olduğu her yerde kullanılabilir. Temiz içme suyuna erişebilmekte sağladığı pratiklik, cihazı son derece popüler yapar.

Su Sebili Nedir?

Su sebili, su tüketimini teşvik etmeye yarayan bir cihazdır. İçme suyunu temizlemek, soğutmak ya da ısıtmak için kullanılan ürünün birçok modeli bulunur. Sıcak su sağlayan bazı modelleri, çay ve kahve yapımı için de kullanılabilir. Soğuk su sebili ise suyun istenen sıcaklıkta olmasını sağlar; yazın soğuk, kışın ılık su ihtiyacını karşılar. Su sebili modelleri, farklı tasarım ve kullanım özellikleri ile çeşitlilik gösterirken işlevsellik ve pratiklik açısından iyi bir çözüm kaynağıdır.

Su Sebili Nasıl Kullanılır?

Su sebili, farklı kullanım çeşitleri ve değişik ebatlarıyla tüketicilerin hizmetine sunulur. Tercih edilecek üründen en iyi verimi alabilmek için kişilerin nasıl bir ürün istedikleri önemlidir. Bunun için de öncelikle özelliklerine ve kullanım şekillerine hakim olmak gerekir. Elektrikli ev aletleri arasında en çok kullanılan ürün olan su sebilleri, marka ve modeline göre değişiklik göstermekle beraber, genel olarak kullanım şekilleri şöyledir:

  • İlk olarak damacanalı modellerde suyun sebile yerleştirilmesi gerekir.
  • Pek çok model, sıcak soğuk su sebili şeklinde dizayn edilir. Bazı modellerde bu özelliğe ilave olarak oda sıcaklığı alternatifi de bulunur. Kullanım esnasında istenilen sıcaklıkta suyu elde etmek için işaretli yere basmak yeterli olur.
  • Suyu kullanmak için sebilin modeline göre su çıkışında bulunan hazneye bardak ya da şişe gibi bir materyal yerleştirmeniz yeterli olur.
  • İçmek istenilen su sıcaklığının olduğu yere, kullanmak istenen materyal yerleştirildikten sonra su akışını başlatmak için ürünün modeline göre, bir düğmeye basmanız ya da bir kolu çekmeniz yeterli olur.
  • Bazı daha üst segment modellerde ise su çıkış noktasının altına bir materyal konulduğunu algılayan ve çalışmaya başlayan temassız sensör bulunur.
  • Çoğu damacana su sebili modelinde damlama haznesi vardır. Bu sayede taşma gibi istenmeyen durumlarda makine ve çevre korunmuş olur.

Su Sebili Modelleri Nelerdir?

Genellikle her elektronik alette olduğu gibi su sebillerinin de pek çok çeşidi bulunur. Tüm çeşitler aynı amaç için kullanılmakla beraber bazı farklı detaylar mevcuttur. Uzun senelerden beri kullanılan ve en sık tercih edilen su sebili modellerinde damacana, cihazın üst kısmına konur. Eğer sebili koymak için yeterli alanınız yoksa tezgah üstü ya da küçük su sebili seçeneklerini düşünebilirsiniz. Estetik açıdan damacananın görünmesi istenmez ise gizli damacana su sebili modeli tercih edilir. Su sebili alttan damacanalı modelde, damacana sebilin alt kısmında bulunan kapaklı bölmede durur. Klasik su sebilinin aksine bu cihazlarda damacanayı yerleştirmek daha kolay olur. Görsel açıdan da hoş bir duruşu olan bu sebiller, oldukça pratik kullanım sunar.

Son zamanlarda kullanımı sıkça tercih edilen bir diğer ürün ise su arıtmalı sebil modelidir. Arıtmalı su sebili, içinde bulunan filtreler sayesinde suyu arıtarak güvenle içilebilir duruma getirir. Bu ürünün diğer arıtma cihazlarından farkı hem sıcak hem soğuk suyu arıtarak kullanıma hazır hale getirmesidir. Arıtmalı su sebillerinde su makineye şebekeden aktarılır. Filtreden geçerek istenilen içim kalitesine gelen su, sebil su arıtma sayesinde kullanıma hazır olur. Cam su sebili modelleri ise içecek sunumlarını ilgi çekici hale getirmek için kullanılan gereçlerdir. Özellikle yemeklerde, davetlerde estetik bir görünüm sağlamak için kullanılır.

Damacanalı Su Sebili Fiyatları Nelerdir?

Su sebili fiyatları birçok etkene göre değişiklik gösterebilir. Bunların arasında marka, model, kapasite ve özellikler bulunur. Genel olarak klasik olarak adlandırılabilen üstten damacanalı modeller daha uygun fiyatlı olabilir. Gizli damacana, cam damacana ve arıtmalı su sebili modelleri daha farklı fiyatlarda karşınıza çıkar. Su sebili fiyatlarını en fazla etkileyen faktörlerden biri, sahip oldukları teknolojik özellikler olarak görülür. Temassız sensör, gelişmiş filtreleme sistemi ve kendi kendini temizleme gibi ekstrem özellikler fiyat aralıklarını belirler. İhtiyacınıza ve bütçenize uygun bir su sebili bulmanız için Teknosa'yı ziyaret ederek ürünleri inceleyebilirsiniz.

Su Sebili Nasıl Temizlenir?

Su sebilleri sağlıklı içme suyuna kolay bir şekilde ulaşma imkanı sağladığı için sıklıkla tercih edilen ve kullanılan ürünler arasında yer alır. Bu kadar yoğun olarak kullanılan cihazlar hakkında en sık sorulan sorulardan biri “su sebili nasıl temizlenir”dir. Su sebili temizliği sağlık açısından oldukça önemli bir rol oynar. Yeni satın alınan bir ürünün hem iç hem de dış kısmını, kullanmadan önce mutlaka temizlemeniz önerilir. Su sebillerinin her damacana değişimi temizlenmesi ideal bir zamanlama olur ama gerekli görüldüğü sürelerde bu işlem tekrarlanır. Temizliğe başlamadan önce fişini çekerek elektrik akımını kesmek gerekir. Sebilin içinde bulunan su tankı sıcak su ve deterjan kullanılarak temizlenir, ancak tekrar kullanmadan önce bu kimyasal maddelerin iyi bir şekilde arındırılması gerekir. Su akışını sağlayan muslukların ve dispenser kısmının da bir bez yardımı ile temizlenmesi gerekir. Bakteri oluşumu gibi istenmeyen durumların önlenmesi için bu bölümlerin temizliği özellikle önemli bir detay olur. Arıtmalı su sebili modellerinde ise temizlik için sirkeli ya da karbonatlı su kullanılabilir. Su içmek hayati önem taşıyan bir eylem olduğu gibi, tüketilen suyun temiz ve hijyenik olması da bir o kadar önemli bir husus olarak görülür. Bunun için su sebili temizliği büyük önem taşır. Hem kullanımı hem temizliği pratik bir ürün olan su sebilleri sayesinde soğuk ya da sıcak suyunuz istediğiniz an elinizin altında olabilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.